ZDRAVILNA ENERGIJA DREVES 

Celoviti pristop k samozdravljenju in senzibilizaciji

SRE 17:00 4.NOV

4 srečanja po 2 uri

1x tedensko

62 € z DDV

VSEBINA DELAVNICE

Ne vem, kako je s tabo, vendar si sam ne predstavljam življenja brez povezave z naravo, še posebej z drevesi. Urbano življenje, prehiter tempo, bombardiranje z informacijami in nepovezanost z nami samimi (našimi čustvi, občutki, mislimi, potrebami) - vse to je recept za izgorelost, razvoj bolezni, nazadovoljstvo, zagrenjenost, razočaranost nad življenjem, pomanjkanje komunikacije in posledično neizpolnjenimi ter bolečimi medosebnimi odnosi.
Sam že dolgo poznam pravo Moč in Vrednost Narave - naučil sem se njenega jezika in uporabljati njene zdravilne energije za lastno sprostitev, samozdravljenje in razvoj karakterja ter osebnosti.

Zdravilna energija dreves je plod dolgoletnih praktičnih izkušenj ter izobraževanj.


Sem Miha Berčič, inštruktor preživetja v naravi Black Raven Solutions, 1/2 leta živim v divjini

jumpstory-zed gugal 1280-072020.jpg
jumpstory-download20200920-072101.jpg

SENZIBILIZACIJA

DSC_1583.JPG

POVEZAVA

Read More
jumpstory-sedim na drevesu640-071756.jpg

UPORABA

Read More
 

Danes nam našo pozornost kradejo mediji, družabni (socialni) mediji, naši otroci, sodelavci, na kratko vsi. V tej "bitki" za pozornost navadno potegnemo kratko.
Pozornosti v prvi vrsti ne namenjamo sebi, kako se počutimo, kje nas boli, katera čustva in občutki se porajajo ob določeni situaciji ali odnosu.
Ker pozornosti ne posvečamo dnevni "energijski higieni" nas o tem na silo opozori kar naše telo. Tako, da zbolimo. Naše telo šele takrat dobi našo polno pozornost, ki se ji izmikamo še takrat - če nas boli glava vzamemo tableto proti bolečini. Ne posvetimo se vzroku bolečine, ne poskušamo ga odpraviti. Ubiramo bližnjice.
Bližnjica zamudo žica, je star slovenski pregovor.

Zdravilna energija dreves te nauči pozornosti. Tiste prave jogijske čuječnosti - biti v trenutnku - ki ob redni vaji traja ves dan.

 
 
 
Prijava in plačilo

 

Cena je 50 € + DDV (62 €)

arrow&v

Hvala za udeležbo!

Senzibilizacija ni enako (pre)občutljivosti. Občutljivost je pogojena z našo reaktivnostjo. Senzibilizacija omogoča, da zaznavamo bolj subtilne dražljaje iz okolice, kot so čustvena stanja drugih oseb, živali, ... ter seveda energije v Naravi: energijo dreves, prostora, voda, gozda.
Senzibilizacija je nadgradnja pozornosti in nam odklene našo naravno otroško radovednost. Opozori nas, da je nekaj v naši okolici, kar zahteva našo pozornost - ali je nekaj nevarno za nas (se umaknemo ali zaščitimo), ali nam nekaj pomaga pri rasti, zavedanju, umiritvi...

Zdravilna energija dreves poveča tvojo senzitivnost in ti omogoča samoraziskovanje energij in življenjskih skrivnosti.

Drevesa so posebna bitja, kar so vedela že stara ljudstva in naši predniki. Poganstvo in staroverstvo se ponovno prebuja, stari rituali in uporaba energij za samozdravljenje in sprostitev je tudi znastveno preučena:
- Masaro Emoto (Hado efekt)
- GDV kamera (kirilianov efekt)
- komunikacija z rastlinami (CIA raziskave v 60 letih 20. stoletja)

- Shinrin-yoku (japonska praksa "kopanja v gozdnih energijah")

Zdravilna energija dreves te nauči, kako se povezati z drevesi, komunicirati z njimi. Vse se začne s povezavo, ki ji sledi dialog. :)

 

Kaj so me naučila drevesa? Marsikaj.
Ena mogočnejših življenskih modrosti, ki sem se jo naučil od dreves je ta:
"Če si v življenju nekaj resnično želiš, ne išči ali teci za stvarjo ali osebo. Stoj na mestu z vero, da je že v tvojem življenju. In tisto bo prišlo samo k tebi. Ob pravem trenutku!"

In še ena "magična sposobnost" - gob ne iščem z očmi. Drevesa vprašam, kje rastejo. In z veseljem mi odgovorijo. Drevesa vedo najbolje, glive so povezane s koreninskim sistemom dreves.

Zdravilna energija dreves te nauči uporabljati energijo dreves za samozdravljenje in kako se od njih izvemo starodavne modrosti.

DSC01131.JPG

Jasna

Neskončno hvaležna, da je tvoja bit v meni spod-budila in podprla otroško radovednost v izražanje.

Miha, hvaležna da si skreiral dogodek in podelil med nas Sebe. Takega kot Si. Da si se kljub malemu številu odločil izvesti delavnico, navkjub "težkim" situacijam, ki nas pestijo. Vse. In resnično hvaležna, ker si "vztrajal" z obiskom mesta.

Neskončno hvaležna, da je tvoja bit v meni spodbudila in podprla otroško radovednost v izražanje.

Zadnje srečanje v mestu je bilo Čarobno. 

Ne bi si mislila...in ravno zato, ker sem mislila in uokvirila..v prihodnosti zaradi preteklosti...
Navijala sem zato, da nam bo corona preprečila it v mesto in bomo v Gozdu.

Utrip "našega" mesta je res poln igrivosti in ljubezni. Ob sončku, ki nas je božal in listih, ki so mavrično poplesavali v zraku. Vsa ta drevesa, ki objemajo nas in naše mesto z brezmejno, brezpogojno ljubeznijo.

Hvaležna, ker sem uspela svojo Naravo začutit in izrazit tudi v Mestu. Hvalezna za lovljenje propelerčka lipe na travniku pod gradom, za vilinski drevesni ples v jesenskih barvah, odsev igrivih hišk v sobivanju z drevesi, ki hkrati ostajajo na mestu in lesketajoče potujejo ob dami Ljubljanici. Za Čutenje pretakanja nevidne Zmajeve reke, ki bruha ogenjček, kadar je to "potrebno", za vspostavitev ravnovesja. Med "prav" in "narobe". Med dnevom in nočjo. Vdihom in Izdihom. Med Rojstvom in Smrtjo.

62 € z DDV