BEGINNER-FRIENDLY

Wilderness Weekend Survival

24. - 26. July 2020

Learn the basic skills of survival in nature and bushcraft. A mandatory course for anyone that wishes to take her's or his's outdoor camping experience to the next level. For people that spend a lot of time outdoors, preppers, and nature lovers. No skills required.

Začetni.jpg

Who is this training for?

If you love nature, want to learn the basic survival skills, and greatly reduce the fear of spending days in the wilderness - this is for you! 

What you will learn

Your instructors

gozdni moz soncni zahod.jpg

Miha Berčič

LEAD INSTRUCTOR

Univ. dipl mikrobiolog, tabornik od 1987

Močno povezan z naravo in otroci. Poskrbel bo, da vse teče kot namazano, da bo vse čisto, kar bo umazano.. ter da bo igrivo in varno.

Taborništvo, znanja preživljanja v naravi, duhovnost indijancev je združil v privlačno celoto. Ki pritegne tako otroke, kot starše. Za vsakega nekaj!

86273361_1666856636797838_41524414262122

Peter Premužić

ASSISTANT INSTRUCTOR

Manager digitalne agencije in Alchemy of Touch maser

Peter rad potuje po svetu in odkriva različne kulture ter alternativne delavnice, ki nam pomagajo pri osebni rasti. 

Ljubi naravo, Slackline, yogo, plezanje in ekstatične plese. 

Reviews

"Miha, hvala, za nepozabno izkušnjo izven cone udobja, ki je umirila um, utr(u)dila telo in prebudila duha. Lajk, lajk! ;) Mihela"

Mihaela S.

"Osebno mi je bilo všeč, da Miha lahko razlaga tudi iz energetskega stališča in da gre tu bolj za preživetje v naravi v smislu sobivanja z naravo in ne toliko v smislu borbe za preživetje. Po tem tečaju imam občutek, da sem dobil dovolj informacij z vseh glavnih področij (prenočišče, voda, hrana, orientacija, ...), da bi lahko šel sam za nekaj dni v naravo."

David P.

"Narava. Gozd. Travnik. Bilke. Zivali. Sonce. Dez. Potok. Zemlja. Drevesa. Voda. Ogenj. Dan. Noc. Zvezdnato nebo. Zivljenje. Tisina. Glas narave. Mir. Notranji mir. Vse to in se veliko vec je tezko spraviti v besede in stavke. Potrebno je enostavno doziveti pa ne le enkrat, ampak dvakrat, veckrat. Tako pridem v stik s sabo. In uzivam. In se ucim narediti ogenj in pitno vodo in izrezljati pribor iz lesa. In zivim. In se ucim... Hvala Miha. Gozdni objemcek in lunin pozdravcek. ;-)"

Mateja Z.

Price & signup

  • Essential wilderness survival skills

  • Three vegan, gluten-free, and organic meals

  • Professional support from instructors

3 days Beginners Wilderness
Weekend Survival

150€

Frequently Asked Questions

It's my first time going into the wilderness... is it safe?
YES! The entire program is set up so it's very safe, comfortable, and warm (even at night when it's normally colder). There are no poisonous snakes, bears or other dangerous animals nearby.
 

What gear do I need to bring with me?
Hiking boots, clothing (extra t-shirt), sleeping bag, sleeping mat (inflatable or yoga mat), swimsuit, towel. In case of rain: poncho / an umbrella. Toiletry bag. A small camping eating dish and glass. A small backpack, 0.5 - 1 L water bottle.  

Can I pay in two parts?

Yes. Contact us and let us know.

Are there any ticks?

Yes. We've been going to this location for over 25 years and haven't had any case of illness. However, we make sure to check ourselves each night to remove ticks in a professional manner. If we remove them in a 24-hour span the possibility of infection is almost zero. We do recommend you bring an anti-tick spray. 

Highlights from previous events