top of page

Sun, 04 Oct

|

Zoom link javljen ob prijavi

Vodena meditacija - inicijacija notranjega zatočišča in živalskega vodnika

V sebi imaš zelo intimen del, ki je nedotaknjen od zunanjega sveta. Neomadeževan od kolektivnih energij, drugih ljudi, podzavestnih programov,... Prostor, kamor se tvoja duša lahko pride spočiti, napolniti baterije, brez biti konstantno sojena in primerjana. To je tvoje NOTRANJE ZATOČIŠČE

Registration is Closed
See other events
Vodena meditacija - inicijacija notranjega zatočišča in živalskega vodnika

Time & Location

04 Oct 2020, 17:00 – 18:00

Zoom link javljen ob prijavi

About the event

Vodena meditacija - inicijacija notranjega zatočišča in živalskega vodnika

nedelja, 4.10. Ob 17:00

V sebi imaš zelo intimen del, ki je nedotaknjen od zunanjega sveta.  Neomadeževan od kolektivnih energij, drugih ljudi, podzavestnih  programov,... Prostor, kamor se tvoja duša lahko pride spočiti, napolniti baterije, brez biti konstantno sojena in primerjana.

Notranje zatočišče je za vsakega drugačno, unikatno in popolno. V njem  prebiva veliko bitij in živali, k katerimi se lahko sproščeno igraš,  komuniciraš in jih vprašaš za uvid in vodstvo, kadar nisi prepričan(a),  kateri je naslednji življenski korak.

Ena od teh bitij je tvoj osebni notranji vodnik. Pozna vse odgovore na tvoja najintimnejša vprašanja in ti jih radostno zaupa.

Zatočišče lahko izgleda takole: Stopim iz tunela in se znajdem v čudovitem čarobnem gozdu. Iznad  krošenj v daljavi se dviga par ogromnih piramid s kristalnima vrhovoma,  ki sijeta v nežni rožnati in sinji svetlobi. Stojim na robu kratke jase  na kateri raste mogočen hrast. Izpod njegovih orjaških korenin izvira  bister studenec, iz katerega pijem vsakič, ko se vrnem. Voda je  osvežilna in hladna - vsakič me odžeja, napolni in nahrani. Ob izviru je  preprost kamnit prestol, kakor ulit po krivuljah mojega telesa. Sedem  vanj in čeprav je kamen hladen na dotik, me takoj začnejo prevevati  občutki topline po celem telesu. Hrast ni navaden hrast. Listi so  temno zeleno-zlati, na vejicah pa rastejo zlati želodi. Vsakič, ko enega  utrgam, takoj požene nov - občutek obilja prežema vsako poro mojega  telesa. Nato zapojem in čakam. Hitro pride iz gozda, moj vodnik - črni panter.

Online dogodek ti odklene in ustvari permanentno povezavo s tvojim  notranjim zatočiščem in tvojim lastnim živalskim vodnikom. Prostor lahko  po iniciaciji poljubnokrat obiščeš.

Ker se pri nas inicijacija izvaja prvič, je vrednost izmenjave ekskluzivna = 25 eur

Kako: Zoom event Trajanje: 1 ura Kdaj: nedelja, 4.10. Ob 17:00

Prijave in navodila: info@blackravensolutions.com

Share this event

bottom of page